Vlaamse Customer Service Agent (part-time)

Job description

Je hebt allicht al wel gehoord over bloomon: onze succesvolle start-up in e-commerce die de internationale bloemensector helemaal aan het vernieuwen is. Op dit moment speelt 50 à 60% van de bloemensector zich af in Nederland én is die nog voor 99% offline. Bij bloomon worden de bloemen rechtstreeks van de kweker bij de klant bezorgd, aan huis. Daardoor zijn de bloemen veel verser en kunnen klanten veel langer van hun boeketten genieten. En die boeketten zijn allesbehalve standaard, het zijn stuk voor stuk verrassende combinaties gecreëerd door een team van topstylisten.

 

Onlangs nog werd bloomon genomineerd voor de Beste Start-up Award en behoorden we tot de Challenger 50 van Sprout. Het bedrijf werd opgericht door ervaren experts in e-commerce (ex Rocket Internet) en strategieconsultants (The Boston Consulting Group). Ruim 2 jaar na de lancering in Nederland, is bloomon intussen ook actief in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken en België.

 

Daarom zijn we op zoek naar Vlaamse studenten die ons CRM-team komen versterken. Vind jij het leuk om veel verantwoordelijkheid te krijgen én durf je wel een sprong in het diepe aan? Ben je klaar om samen met ons de bloemenindustrie totaal te vernieuwen? Dan is dit een job op jouw lijf geschreven. Snel reageren is de boodschap!

 

Functie

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het contact met onze Belgische klanten, via e-mail, chat en telefoon. Daarnaast krijg je ook de verantwoordelijkheid om bezorgingen te coördineren én sta je in contact met onze logistieke partner in Belgie, om zo onze klanten zo goed mogelijk van alle laatste informatie te voorzien. Zelfstandig kunnen werken én oplossingsgericht denken is dus noodzakelijk. Ook ben je empathisch ingesteld: je kunt je goed verplaatsen in de situatie van onze klanten. En… je bent uiteraard niet vies van veel afwisseling en verantwoordelijkheid.

Requirements

 • Je beheerst het Vlaams uitermate goed, zowel geschreven als verbaal.
 • Je merkt nieuwe commerciële kansen op en signaleert ze.
 • Je bent flexibel ingesteld en kunt oplossingsgericht denken.
 • Je hebt een hands-on benadering en voert je werk accuraat uit.
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding.
 • Je vindt het fijn om in een team te werken.
 • Je bent minimaal 16 uur en maximaal 40 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal 2 van de onderstaande shifts per maand:--  Donderdagavond van 17:00 tot 23:00 uur
  - Vrijdagavond van 17.00 tot 21.00 uur
 • Je bent bereid om minimaal 1 shift per maand te werken op zaterdag.
 • Je bent onmiddellijk beschikbaar.


Wat bieden wij?

 • Een breed takenpakket binnen een dynamische en leerrijke omgeving.
 • Een gezellige werkomgeving binnen een hecht team.
 • Een salaris startend aan 10,38 euro bruto per uur.
 • Een onmiddellijke indiensttreding op ons kantoor in Amsterdam.
 • Dagelijks een overheerlijke lunch, regelmatig teamevenementen en geweldige apero’s!

 

Het bloomon team is ondernemend, energiek en ambitieus. Al onze medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en vrijheid én de kans om zichzelf heel snel te ontplooien. We waarderen nieuwe ideeën en persoonlijke initiatieven, zodat ook jij je stempel kan drukken op het succes van onze start-up. Kortom: geen andere plek waar je in korte tijd zo veel kan leren als in ons team van talenten en topmanagers.


Dit alles klinkt op jouw lijf geschreven?
Reageer dan snel op deze vacature. Wij kijken er alvast naar uit om je te leren kennen!