Salgsrepræsentant - Deltid (fleksible arbejdstider)

Job description

About bloomon

Vi er en online start up virksomhed der forsyner kunder med regelmæssig, sæsonbaseret blomster leveringer. Hver buket er specielt designet af vores egen blomster stylist, Anton – altid i en moderne luksuriøs stil og aller vigtigst: altid super friske da vores blomster kommer direkte fra vores avler til forbrugerens hjem. Vores vision hos bloomon er, at bringe glæde ind i folks hjem.

 

Hos bloomon er vi i rivende udvikling. Derfor leder vi pt. efter et hold af udadvendte supersælgere, i København. 

Som salgsrepræsentant hos bloomon bliver du vores direkte ansigt ud til kunderne, du bliver en del af et ungt salgsteam med højt til loftet. Da du er vores ansigt udadtil, forventer vi at du formår at stråle! De mennesker du møder skal have fornemmelsen af bloomon’s kerneværdier efter endt møde. Arbejdspladsen vil variere fra dag til dag. Vi finder relevante arrangementer og events i dit nærområde, hvor det vil give mening at promovere bloomon. Som en del af jobbet vil der være et introforløb, hvor produktet vil blive gennemgået.

 

Vi tilbyder

  • ­ En sjov og spændende arbejdsplads i rivende udvikling 
  • ­ En fast timeløn med bonusordning
  • ­ En international arbejdsplads med rig mulighed for videreudvikling
  •  Fleksibelt deltidsjob - ideelt som studiejob 
  • ­ Frihed under ansvar
  • ­ Mad og drikke på jobbet

Requirements

Vi søger personer der er udadvendte og energiske. Du skal elske at møde nye mennesker, skabe relationer og engagere folk. Erfaring fra lignende jobs er et plus, men gå­på­mod og god attitude slår tit erfaring.

 

Arbejdssted og tider

Arbejdspladsen er en blanding af både indendørs­ og udendørsevents såsom ugentlige blomsterbindings-workshops, messer, relevante arrangementer mv.  

Jobbet vil bestå i, at promovere og forklare om bloomon's online blomsterservice i samarbejde med resten af salgsteamet. 

Arbejdet vil foregå både på hverdagsaftener normalt onsdag eftermiddag/aften og i dagtimerne i weekenden.

 

Spørgsmål

Spørgsmål vedrørende stillingen er du meget velkommen til at sende pr. mail til Laura Schack: laura.schack@bloomon.nl.   

 

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Ansøgningsfristen er midt december og vi holder løbende samtaler.

 

Tiltrædelse snarest muligt!