Business Development Internship - Benelux

Job description

bloomon is een succesvolle e-commerce start-up, die de internationale bloemensector op zijn kop zet. De bloemensector is €50 miljard groot, loopt voor 50-60% via Nederland, en is nog voor 99% offline. bloomon brengt daar verandering in! De bloemen komen direct van de kweker en worden bij de klant aan huis bezorgd, waardoor onze klanten er extra lang van kunnen genieten. Verwacht van bloomon geen standaard boeketten, maar verrassende combinaties gecreëerd door een team van stylisten.

 

Het bloomon team groeit hard! Met een internationaal team van meer dan 80 gemotiveerde en ambitieuze collega’s, zijn we inmiddels actief in vijf landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar we opereren ook vanuit Londen, Berlijn en Taiwan. Ons team bestaat onder andere uit ervaren e-commerce experts (ex Rocket Internet) en strategie consultants (The Boston Consulting Group, McKinsey, SparkOptimus). bloomon heeft sinds de oprichting in november 2014 investeringen ontvangen van zowel gerenommeerde VC’s als van zelfstandige internationale ondernemers.

 

Functie omschrijving
Per september zoeken wij een stagiair(e) die ons Business Development team komt versterken. Een unieke mogelijkheid om concrete impact te maken op de groei van onze organisatie in de Nederlandse en Belgische markt! Jij hebt een leidinggevende rol over onze lokale sales teams en bent verantwoordelijk voor hun performance. Je houdt je bezig met klantenwerving d.m.v. verschillende initiatieven (o.a. workshops, beurzen/marktjes, etc.) en waakt over de client acquisition costs. Daarnaast ben je continu bezig met het optimaliseren van bestaande sales processen, en is er veel ruimte voor initiatief in het opzetten van nieuwe partnerships. Jouw ideeën kunnen succesvol worden doorgevoerd op internationaal niveau!

Requirements

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage en voldoe jij aan de volgende eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 • Een relevante WO studie
 • Analytisch denkvermogen
 • Commercieel inzicht en resultaat gedreven
 • Sterke affiniteit met marketing & sales
 • Analytisch, hands-on & pro-actief
 • In staat out of the box te denken
 • Passie voor start-ups, en e-commerce
 • Enthousiast, zelfstandig en resultaatgericht
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Wat bieden wij:
Een stage bij Bloomon biedt je de mogelijkheid om in een korte tijd veel ervaring op te doen binnen een snel groeiende internet start-up omgeving. Je leert wat er komt kijken bij het opschalen van een onderneming. Daarnaast biedt bloomon:

 • Een marktconforme vergoeding
 • Training en coaching door business experts, ex strategy consultants en creatievelingen
 • Werken binnen een hecht en ambitieus team in Amsterdam
 • Dagelijks een overheerlijke lunch, regelmatig team events en geweldige borrels
 • Uitdagend werk waarbij jij je geen moment zult vervelen

 

Het bloomon team is ondernemend, energiek en ambitieus. Onze stagiaires genieten veel verantwoordelijkheid en vrijheid, en krijgen daarbij de kans zichzelf buitengewoon snel te ontwikkelen. Nieuwe ideeën en persoonlijke initiatieven worden gewaardeerd, waarmee je de kans hebt ook jouw stempel te drukken op het succes van onze start-up. Wij zijn ervan overtuigd dat er geen andere plek is waar je in een korte tijd zo veel kan leren als binnen ons team van talenten en topmanagers!


Zie jij dit wel zitten?

Reageer dan direct op deze vacature. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!